Elektronikai Technológia Tanszék honlapja
2023.03.27.
Találkozzunk az InnoElectro kiállításon!
Az IMAPS Hu és az ETT március 27-29-ig az elektronikai ipar seregszemléjén

                                                     
A MELT (Magyarországi Elektronikai Társaság) - úgy is, mint az IMAPS Hungary befogadó szervezete - 2023-ban immár negyedik alkalommal szervezi meg az InnoElectro kiállítást és konferenciát, melyen tanszéki kollégáink is részt vesznek. A rendezvény, mely az elektronikai ipar legnagyobb seregszemléjévé vált az utóbbi években, lehetőséget kínál kapcsolatépítésre, tudásmegosztásra, valamint az új megoldások keresésére kiállítóknak és látogatóknak egyaránt. A kiállítók és előadók szűkebb szakterületünkről, az elektronikai technológiai ipar és kutatás-fejlesztés tématerületeiről érkeznek; végzett hallgatóinkat, korábbi és jelenlegi ipari partnereinket egyaránt nagy számban megtalálhatjuk köztük.

A legújabb technológiai berendezések, anyagok és műszerek élő bemutatása mellett előadások és a magyar IPC kéziforrasztó verseny (középiskolás és profi kategóriában) is színesítik a programot. Két igen aktuális és érdekes előadást hallgathatnak meg oktatóinktól:

Dr. Gordon Péter "A műszaki tisztaság és a világ legdrágább anyaga", Dr. Hurtony Tamás "Alkatrészpótlás bármi áron? - Hamisítás és kényszerszülte megoldások a chiphiány kezelésére egy vizsgálólabor szemszögéből" című előadásai március 28-án, a nyitónapon a földszinti színpadon 13:30 és 14:00 kezdettel hallgathatók meg.

Ne maradjon le! Regisztráljon ITT akár a látogatása napján!

Teljes program és információk a kiállítás és konferencia weboldalán